Γλυκό Στύλλας | Διακρίσεις

Διάκριση Γεύσεων

Οπλισμένοι με αγνά υλικά, ενωμένη ομάδα και σύγχρονο εξοπλισμό βρισκόμαστε δίπλα σας και σας προτείνουμε αυθεντικές συνταγές και ιδιαίτερες γεύσεις. Το 2019 λάβαμε μέρος στον πετυχημένο θεσμό “Best Greek Food Awards” και λάβαμε το “Χρυσό Βραβείο Γεύσης” για την ποιότητα των υλικών, την φιλικότητα του χώρου, τις τιμές αλλά και την εξυπηρέτηση που σας παρέχουμε. Με μεγάλη μας χαρά βρεθήκαμε στη λίστα των 10 καλύτερων ζαχαροπλαστείων στην Ελλάδα με την πιστοποίηση του “BGFA”. Με την προτίμησή σας γινόμαστε καλύτεροι και είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Γλυκό Στύλλας | Διακρίσεις

Best Food Delivery in Volos

Η Restaurant Guru αποτελεί έναν από τους διασημότερους οδηγούς φαγητού σε ΗΠΑ και Ευρώπη και συλλέγοντας πληροφορίες από την Google, την Facebook, την Michelin, την Foursquare και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει σκοπό την ανάδειξη καταστημάτων με βάση τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Το ζαχαροπλαστείο Στύλλας διακρίθηκε από την Restaurant Guru με τον τίτλο Best Food Delivery in Volos, σύμφωνα με τις κριτικές των πελατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το προφίλ του καταστήματος πατώντας στη φωτογραφία της διάκρισης.

H Μαρία Μπεκατώρου διαλέγει γλυκό Στύλλα!

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Μπεκατώρου για την απρόσμενη αλλά πολύ ευχάριστη & όμορφη έκπληξη που μας χάρισε στην εκπομπή της, με την αναφορά της στο κατάστημά μας, αλλά την ευχαριστούμε ακόμα περισσότερο για την αγάπη της!

Γλυκό Στύλλας | Διακρίσεις

Μια οικογενειακή πατισερί

Ευχαριστούμε πολύ την εφημερίδα “Η Καθημερινή” για την αναφορά της στο ζαχαροπλαστείο μας. Πιο συγκεκριμένα ειπώθηκε “Εδώ και μόλις ένα μήνα άνοιξε το καινούργιο pastry shop της οικογένειας Στύλλα («Γλυκό-Στύλλας») στην κεντρική αρτηρία της Ιάσονος, που αντικατέστησε τα δύο παλιά ζαχαροπλαστεία. Το νέο μαγαζί «τρέχουν» τα τρία αδέλφια της δεύτερης γενιάς Στύλλα, που εργάζονται τόσο στο εργαστήριο όσο και στην εξυπηρέτηση. Τα γλυκά είναι ημέρας, όπως μας λένε, γι’ αυτό και είναι σχετικά μικρός ο αριθμός των κωδικών (γύρω στους 30). Αξίζει μια βόλτα από αυτήν τη λευκή πατισερί με τον λιτό διάκοσμο, που κινείται ανάμεσα στον μοντερνισμό και την παράδοση, την ελληνική και την ξένη ζαχαροπλαστική…” Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γλυκό Στύλλας | Διακρίσεις

Το Γλυκό Στύλλας στο My Way του ANT1

Ευχαριστούμε πολύ την εκπομπή My way του Ant1 με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Σταρόβα για την επίσκεψη στο ζαχαροπλαστείο μας. Οι καλεσμένοι μας είδαν το χώρο του εργαστηρίου, την παρασκευή των γλυκισμάτων και πήραν μία γεύση από τα περίφημα γλυκά “Στύλλας”.