ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

ΑΠΟ ΤΟ 1975

Γνωστοί στη διάρκεια των χρόνων ως Γλυκό Στύλλας, από το 1975, λειτουργεί συνεχώς και αδιαλείπτως στην περιοχή του Βόλου. Τα τελευταία 6 χρόνια (από το 2014), το κατάστημά μας εδρεύει στη πιο κεντρική οδό της πόλης μας, και συγκεκριμένα στην Ιάσονος 135.

Εκεί είμαστε καθημερινώς από τις 10:00 το πρωί έως τη 01:00 το βράδυ, προσφέροντάς σας τα γλυκά ημέρας. Επίσης, εδραιωμένο στο μενού μας, κυρίαρχο στις προτιμήσεις σας, αποτελεί το προφιτερόλ της ώρας.

Με την δική σας προτροπή, ετοιμάζουμε το προφιτερόλ ακριβώς όπως το ονειρευτήκατε, με έντονη γεύση, αγνά υλικά.. εμπνευσμένο από αυθεντικές γαλλικές συνταγές.

Γλυκό Στύλλας | Pastry Shop
Γλυκό Στύλλας | Pastry Shop

Αποκορύφωμα Γεύσεων

Με το πέρας των χρόνων εξακολουθούμε να είμαστε πιστοί στην αρχή μας, που είναι η ποιότητα των υλικών. Πάντα ψάχνουμε να εξασφαλίσουμε τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά. Η φιλοσοφία του ζαχαροπλαστείου στηρίζεται στην προσήλωση στην ποιότητα και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά και στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διασφάλισης και πιστοποίησης των προϊόντων. Με την πολυετή παρουσία του στην πόλη του Βόλου, το ζαχαροπλαστείο Στύλλας θεωρείται ο καλύτερος πρεσβευτής των γλυκισμάτων.

Γλυκό Στύλλας | Pastry Shop

“You can’t just eat a good dessert! You’ve got to talk about it too.”

Αυθεντική Γεύση

Το αγαπημένο σας profiterole, σε οποιαδήποτε γεύση επιθυμείτε, μπορεί να τοποθετηθεί σε δικό σας σκεύος. Για περισσότερες πληροφορίες, ρωτήστε το εξειδικευμένο μας προσωπικό!

Το εργαστήρι μας

Λειτουργεί καθημερινώς από νωρίς το πρωί μέχρι τη 1:00 το βράδυ. Διανομή κατ’ οίκων και στο γλυκό.. μέσω τηλεφώνου οι αγαπημένες σας γεύσεις, μπορούν να φτάσουν στον χώρο σας, από τις 15:00 ως το βράδυ. Παρακαλούμε για την αμέριστη κατανόηση σας, καθώς η μεταφορά του γλυκού είναι δύσκολη και για την ασφαλή παραλαβή των γλυκών σας, η μεταφορά πραγματοποιείται μόνον στο χέρι και όχι σε κουτί, όπως συνηθίζεται στα άλλα delivery.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24210 24555